NL FR EN DE ES

Bed en breakfast in Brugge

Ben jij op zoek naar een goede bed en breakfast in Brugge voor een gezellige citytrip? Bij BnB Barabas bieden we je alles aan om je verblijf in Brugge onvergetelijk te maken. Onze bijzondere BnB in het centrum van de stad biedt luxe, authenticiteit en toegankelijkheid. Bovendien kan je bij onze bed en breakfast alvast de rijke geschiedenis ontdekken in de architectuur van onze historische gebouwen. Ontdek Brugge in al zijn schoonheid vanuit onze mooie BnB!

Meteen reserveren

Unesco Werelderfgoed
Historisch centrum
Uit 16de eeuw

De ideale BnB voor een weekendje Brugge

In het prachtige Brugge kan je heerlijk tot rust komen. Onze bed en breakfast wil toeristen een slaapplaats bieden die even sprookjesachtig is als de stad zelf. Onze BnB is gelegen in het historische centrum van Brugge, waardoor je nooit ver van de belangrijkste bezienswaardigheden bent. We hebben bovendien een adembenemende tuin, waarin je van de natuur en het uitzicht op de passerende bootjes kan genieten. Onze kamers zijn ingericht volgens de authentieke stijl van de panden uit de 16de eeuw. We hebben de historische panden een frisse toets gegeven zonder de authenticiteit verloren te laten gaan. Er zijn ook veel moderne voorzieningen aanwezig, waardoor onze bed en breakfast in het centrum van Brugge een echte luxe BnB is. De kamers hebben elk hun eigen unieke karakter. Je kan hier terecht op je eentje, als koppel of met je hele gezin. Het is ook mogelijk om met twee koppels in “connecting rooms” te verblijven. Welke kamer je ook kiest, in onze bed en breakfast voel je je meteen thuis. Kortom, onze BnB in het centrum is de ideale locatie voor een onvergetelijke overnachting in Brugge.

Boek je kamer in onze bijzondere bed en breakfast

Wil jij graag overnachten in onze BnB in het historische centrum van Brugge? Bekijk dan zeker onze prachtige kamers en reserveer zo snel mogelijk je favoriet. Lees ook zeker meer informatie over ons en onze unieke BnB. Je zult merken dat onze bed en breakfast bijvoorbeeld ook beschikbaar is als een locatie voor een fotoshoot. Heb je nog vragen over locatieverhuur of ervaar je problemen bij het boeken van een kamer in onze BnB? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren via info@barabas.be of +32 (0)50 33 35 42. We helpen je zo snel mogelijk verder. Hopelijk tot binnenkort!

Contact opnemen

The hidden gem in Bruges