NL FR EN DE ES

Locatieverhuur in Brugge

Heb je interesse in een gedeeltelijk of volledig locatieverhuur bij bed & breakfast Barabas in Brugge? Dan is dat perfect mogelijk. Locatieverhuur op onze toplocatie in het centrum is zowel beschikbaar voor een korte als langere periode. De statische panden van onze bijzondere parel dateren uit de 16de eeuw en nemen je mee in een sentiment van intimiteit van weleer. De perfecte locatie voor een onvergetelijke ervaring dus!

Meteen reserveren

Unesco Werelderfgoed
Historisch centrum
Uit 16de eeuw

Voor welke evenementen is locatieverhuur een optie?

Zoek je een idyllische locatie voor receptie, babyborrel, vergadering of een verjaardagsfeest? Dan is onze BnB in het centrum van Brugge een uitstekende keuze. Geniet van de gezellige sfeer en droom weg bij de historische gebouwen van onze BnB. Van de perenboom tot de vitrage, de eeuwenoude gevels en de vele schouwen: je wordt er zowaar stil van. Voor feesten werken we bovendien samen met lokale cateraars, die elk evenement naar een hoger niveau tillen met hun heerlijke gerechten.

Boek vandaag nog

Lijkt de luxe BnB van Barabas je de ideale plek en wil je nog meer weten over de mogelijkheden van locatieverhuur? Of wil je onze tuin of gastenverblijf gebruiken als locatie voor een fotoshoot of zelfs als filmset? Laat het ons weten en we bekijken wat er mogelijk is. Neem snel contact met ons op door te bellen naar +32 (0)50 33 35 42 of ons contactformulier in te vullen.

Contact opnemen

The hidden gem in Bruges