NL FR EN DE ES

Bereikbaarheid


Met de wagen zijn wij bereikbaar komende vanuit het noorden-oosten van het land via Brussel E40 richting Gent-Oostende waarna je de afslag 8 richting ‘Brugge’ neemt. Vervolgens kom je op de A 17 richting Knokke. Daar neem je de tweede afslag richting Kinepolis/Brugge centrum. Je volgt de bewegwijzering richting Brugge centrum. Aan de Unesco-rotonde kan je kiezen om de eerste afslag te nemen om vervolgens de B&B te bereiken via de Kruispoort of de tweede afslag richting ’t Zand. Je bereikt nu de B&B via de Zuidzandstraat – Markt – Wollestraat. Opgelet! Die drukke straten vermijd je best tijdensweekend- & feestdagen.


Parkeren bij de B&B & in Brugge


In de directe omgeving van de B&B kan je ondergronds parkeren in Interparking Pandreitje in de Gevangenisstraat (zie plan). In het hoogseizoen & op weekend- & feestdagen is die ondergrondse parking snel volzet. De tweede ondergrondse parking (die zich ook binnen een straal van 500 meter tot aan de B&B bevindt) heet Alfaparking Langestraat. Daar betaal je hetzelfde bedrag en parkeer jeonbeperkt jouw wagen.

Bovengronds parkeren in de straat wordt ten stelligste afgeraden, gezien je per 4 uur een nieuw ticket moet voorzien. De applicatie 4411 helpt u daar wel bij.

Verder zijn er 11 Interparkings in Brugge die in totaal meer dan 4400 parkeerplaatsen bieden. Liever gratis parkeren? Dat kan in één van de randparkings (NL). Alle andere informatie over parkeren in de Brugse binnenstad vind je op www.brugge.be/parkeren (NL).


Oplaadpunten voor elektrische wagens

Daarnaast beschikt zowel parking Pandreitje als parking Langestraat over minstens 1 laadpunt voor elektrische wagens. Bovengronds kan je ter hoogte van Proxy Delhaize Park 1A ook je elektische wagen opladen. Opgelet: dat is betalend.

De BV Barabas kan nooit aansprakelijk gesteld worden voor schade aan uw voertuig en/of ander transportmiddel dat je bij ons stationneert.

The hidden gem in Bruges