NL FR EN DE ES
Kamers

De gastenkamers zijn de ideale uitvalsbasis voor een gelukzalig verblijf in het historische centrum van Brugge.

Rustig ontwaken met de natuur en de muziek uit de klokken van het Belfort. De gordijnen opentrekken met zicht op het kabbelende water. Genieten van een lekker ontbijt in de authentieke eetkamer, onze feeërieke orangerie of in de betoverende tuin aan de waterkant. Voor wie dit wil, bereiden we graag ontbijt op bed.

Bed & breakfast Barabas heeft suites, attics & een gastenverblijf. Elke ruimte heeft een eigen karakter maar allemaal vertellen ze je: voel je thuis! De gastenkamers zijn gedecoreerd met antiek, allerhande objecten en snuisterijen, die als verborgen schatten onttrokken werden uit de vergetelheid van de zolder. Spot jij alle details?

Alle exclusieve kamers hebben een onweerstaanbaar zicht op de idyllische tuin en het water: de befaamde reien van Brugge.

De gastenkamers zijn de ideale uitvalsbasis voor een gelukzalig verblijf in het historische centrum van Brugge. Een familiekamer tot vier personen, connecting rooms voor een koppel met kinderen of twee koppels, of gewoon als single. Je bent welkom!